Arnhem aan Zee Gebonden 2011

(Foto: René Wouters)

Op zaterdagavond 27 november om 20:00 uur is de boekpresentatie van Arnhem aan Zee Gebonden. (Geef je ook op voor de Arnhem aan Zee 60 seconden Bingo!)

Het eerste exemplaar van Gebonden 2011 wordt op zaterdagavond 27 november in Bosch uitgereikt. De redactie en de vormgeving van het Jaarboek Creatief Arnhem worden ook dit jaar weer verzorgd door O.K. Parking in samenwerking met Martijn Brugman.

arnhem_aan_zee_gebonden_2011_bannerProgramma van zaterdag 27 november
20:00 uur – Inloop met videopresentatie van het boek
20:30 uur – Overhandiging van het boek
20:45 uur – Arnhemse creatieven in De Arnhem aan Zee 60 seconden Bingo
21:30 uur – Borrel in het café-restaurant van Bosch

Presentatie: Hester Macrander
Toegang: gratis.
Plaats: Bosch.
Het wordt druk, dus kom op tijd.

Nieuw in deze editie is de ruimte die we bieden aan jonge Arnhemse talenten. Binnen iedere discipline bieden we een aantal grote talenten een pagina aan die zij naar eigen inzicht kunnen invullen.
Het niet-commerciële concept van het boek blijft hetzelfde. Er is geen winstoogmerk. Alle deelnemers delen gezamenlijk de kosten.

De Arnhem aan Zee 60 seconden Bingo – geef je op!
Arnhem aan Zee geeft tijdens de presentatie van het boek Arnhem aan Zee Gebonden 2011 op 27 november in Bosch 30 minuten weg. Aan jullie, de creatieven van Arnhem.

Dat werkt zo:
Jij kunt één minuut van ons krijgen en daarin mag jij doen wat je wilt. Op het podium van Bosch, voor een volle zaal.
Wat? Dat is geheel aan jou. Vertel over jezelf. Laat zien wat je maakt. Doe een kunstje. Zing een lied. Draag voor uit eigen werk. Steek een tirade af. Of een gloedvol betoog. Maak schaamteloos reclame voor jezelf of voor anderen. Voor mooie plannen of juist voor slechte. Alles kan. Het is jouw minuut.

Auteur: Schrijver dezes

webmaster Arnhem aan Zee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *