Martin Pieterse – Sonsbeek 2008

Alle kunstwerken van Sonsbeek 2008 gerecenseerd

Kunsthistoricus en winnaar van de Brandende Pen, Martin Pieterse, recenseert alle kunstwerken van Sonsbeek 2008 Grandeur. Arnhem aan Zee is zijn platform. Het eerste en enige complete overzicht van alle kunstwerken op de Sonsbeek2008-tentoonstelling vindt u hier.

Lees op deze plaats de recensies van onze Bazon Brock van Sonsbeek, over de werken van onder meer:

Alain Séchas uit Frankrijk, Ana Maria Tavares uit Brazilië, Brody Condon uit de USA, Charlie Roberts uit de USA, El Anatsui uit Nigeria, Eylem Aladogan uit Nederland, Fernando Sánchez Castillo uit Spanje, Gerda Steiner en Jörg Lenzlinger uit Zwitserland, Hans van Houwelingen uit Nederland, Jean-Michel Othoniel uit Frankrijk, Johan Creten uit Frankrijk, Johan Simons uit Nederland, Joseph Sumégné uit Kameroen, Lara Schnitger uit de USA, Marijke van Warmerdam uit Nederland, Matthew Monahan uit de USA, Michel François uit België, Nindityo Adipurnomo en Mella Jaarsma uit Indonesië, Rini Hurkmans uit Nederland, Rona Pondick uit de USA, Serge Onnen uit Nederland, Stephen Wilks uit Groot Brittannië, Thomas Houseago uit Groot Brittannië, Tomas Saraceno uit Argentinië, Willem Boshoff uit Zuid-Afrika, Yasue Maetake uit Japan…

Auteur: Martin Pieterse

Schrijver, columnist, essayist, kunsthistoricus, winnaar van de Brandende Pen 2006 en (voormalig) kunstredacteur van De Gelderlander. Hij draagt regelmatig een scherpzinnige column bij aan Arnhem aan Zee en beschreef alle kunstwerken van de tentoonstelling Sonsbeek 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *