De Constructie Van De Wereld 174.

IN2023

Wij, Rijk Willemse en Albert Van Der Weide, mannen van een zekere leeftijd en statuur, pakken het jaar 2023 vast. Al jaren werken samen en ik vond het de hoogste tijd om gezamenlijk plaats te nemen in de tijdcapsule die het nieuwe jaar zal zijn. We ontwikkelden daarvoor een eenvoudige opzet. Wekelijks schrijven en/of tekenen we en plaatsen we onze resultaten op het platform www.in2023.nl.

Wij nemen u mee met onze ervaringen in ons leven en op de wereld. We leggen filters over wat we persoonlijk, maatschappelijk en politiek meemaken. Zullen direct of indirect op elkaar reageren vanuit onze eigen visie, driften en diep of oppervlakkig verlangen.

Fake news

Korte onderbreking, dit bericht popte onlangs op: Alle politieke, religieuze en militaire machthebbers hebben ineens de koers van de wereldgeschiedenis ingrijpend gewijzigd. Ze hebben opdracht gegeven al het door de staat, ideologie en religie gelegitimeerd bloedvergieten, moorden en strategische fysieke uitschakelingen van mensen per direct te verbieden. De mannen die hun opdrachten met tegenzin en/of passie uitvoerden zijn  gesommeerd daarmee onmiddellijk te stoppen. En als logische consequentie zijn ook alle wapenleveranties geannuleerd. Daarna hebben die charismatische leiders, die mannen dus, hun functies officieel en plechtig overgedragen aan vrouwen. Het bleek fake news.

Terug, terug naar ons platform IN2023. Hoe en wat het gaat worden weten we niet, willen we ook niet weten. We sluiten niet uit dat we grote en meeslepende ontdekkingen gaan onthullen. Mega-successen gaan behalen waarna wij dan in kobaltblauwe elektrische auto’s, met ons logo, zullen rijden.

Kortom, volg IN2023 vanaf begin januari volgend jaar.

Auteur: Albert Van Der Weide

Albert Van Der Weide is kunstenaar en woont en werkt in Arnhem. Hij exposeert en voert projecten uit in binnen- en buitenland. Albert schrijft sinds 2009 columns voor Arnhem aan Zee. +31 64 15 74 352, https://albertvanderweide.nl/

2 gedachten over “De Constructie Van De Wereld 174.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *